Dansez Pentru Tine Pepe Si Andreea Reggaeton

Related News

Ștefan Bănică Jr.
In January 2006, he married television producer and show host Andreea Marin. In January 2013 ... and 2007 - TV Mania magazine - Best TV-show for ordinary people - „ Dansez pentru tine (Dancing for you)” -Pro TV 2007 - MTV - Best song - Stefan Banica.

Sorana Carstea, în ploaie la “Dansez pentru tine” - ZIUA VECHE
Sorana Carstea este pregatita sa cucereasca si ringul de la “ Dansez pentru tine ” vineri, de la 20.30, la Pro Tv. Ea va dansa la Pro Tv intr-o coregrafie de dans contemporan alaturi de fostul partener al Corinei Caragea din sezonul trecut al emisiunii.

Jojo: Pentru Ionut sa deschis o poarta imensa, luminoasa, dincolo de care se vor intampla adevarate minuni - Tango
Pepe si Andreea Toma, una dintre cele mai apreciate perechi din acest sezon al doisprezecelea al emisiunii “ Dansez pentru tine ”, a obtinut si ea un loc important pe podium, reusind sa intre in posesia premiului de 15.000 de euro corespunzator locului.

Cele 3 echipe ramase pe podium se lupta pentru Marele Premiu la Dansez pentru tine - Tango
Dansuri si coregrafii spectaculoase in care vedetele si partenerii lor au intruchipat personaje celebre precum Popeye Marinarul, Olive, Barbie, printese sau lebede buclucase, suprize inedite pregatite concurentilor si dansuri umanitare extraconcurs cu.

ACUM, marea finala a sezonului 12 Dansez pentru tine! CLICK AICI pentru LIVE - Pro TV
Laura Cosoi si Bogdan Boanta vor reveni si ei in ringul pe care l-au coplesit cu talentul lor pentru un dans special, sensibil si plin de erotism. Andreea Balan si Petrisor Ruge vor readuce faimoasele lor acrobatii in platoul emisiunii cu o coregrafie.


Copyright © brainstormlive.info2017 | Sitemap